Winter in Limburg

Winter in Limburg

Winter in Limburg is altijd genieten… Ook nu.

De winter in Limburg is en blijft een prachtig plaatje. Thuis maken we het knus en gezellig. Met een kopje koffie, thee of warme chocolademelk. Vanwege de huidige lockdown worden onze reisbewegingen beperkt, minimaal tot 19 januari 2021. Wij kijken met een positieve blik vooruit. En hopen daarna iedereen in goede gezondheid te mogen verwelkomen in Limburg.

Ervaar de rust en ruimte

In Limburg is er aan rust en ruimte geen gebrek. Heerlijk genieten van winters Limburg. In de Limburgse Big Five  ontdek je onder andere de Nationale Parken De Meinweg en De Groote Peel en de natuurgebieden het Leudal, Rivierpark Maasvallei en Grenspark Kempen~Broek. Zoek sporen van dieren in de sneeuw en geniet van het mooie, verrassende Limburgse landschap.  

Sfeervolle historische steden en dorpen

Nu de donkere dagen zijn aangebroken, zijn de winkelstraten midden in Limburg sfeervol verlicht. Op de grootste tot de kleinste pleinen vind je wel een kerstboom voor het echte kerstgevoel. Wandel door authentieke, historische steden en dorpen in Limburg.

Winterarrangementen in Limburg

Speciaal voor de wintermaanden en de kerstvakantie bieden we arrangementen aan voor een meerdaags verblijf in deze mooie regio. Geniet van aantrekkelijke winterarrangementen in een hotel, vakantiewoning, B&B of vakantiepark in Limburg. Gastvrijheid, rust en ruimte gegarandeerd.