icon/category/overnachten

Hotel

Wandel vriend

Boshotel Vlodrop

Boshotel Vlodrop is een comfortabel 4 sterren hotel waar u op uw wenken wordt bediend met alle luxe is voorzien. Zowel als zakelijke gast als voor een romantisch weekendje weg.

Gelegen in de bossen van Nationaal Park 'De Meinweg', maakt Boshotel Vlodrop haa...

Gelegen in de bossen van Nationaal Park 'De Meinweg', maakt Boshotel Vlodrop haar naam volledig waar.
Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor zowel een zakelijk verblijf als voor een romantisch weekendje weg of een sportieve vakantie. Binnen het hotel bieden wij veel faciliteiten. Het hotel beschikt namelijk over een uitgebreid fitness en wellness center met binnenzwembad, jacuzzi, saunalandschap en diverse behandelkamers waar u kunt reserveren voor een massage. Hotelgasten mogen gratis gebruik maken van de fitness, het zwembad, kinderbad, jacuzzi en zwembadsauna. Ook voor de zakelijke bijeenkomst biedt het hotel diverse vergaderzalen die desgewenst gekoppeld kunnen worden om zo een groot gezelschap te kunnen plaatsen.
Gezellig eten of drinken doet u in onze Brasserie of op ons terras. In ons fraaie restaurant 'De Meinweg' kunt u genieten van een à la carte diner of uitgelezen menu. De brasserie is de uitvalsbasis na een fiets- of wandeltocht door het prachtige Nationaal Park De Meinweg. U kunt hier terecht voor een kop koffie met heerlijke Limburgse vlaai of een uitgebreide maaltijd. De keuken is iedere dag geopend vanaf 12.00 uur.
Boshotel Vlodrop is een ruim opgezet 4 sterren hotel dat naast vergaderfaciliteiten, restaurant en een uitgebreid wellness aanbod, maar liefst 80 luxe kamers biedt. Reserveert u een van de vele hotelarrangementen, weet u zeker dat het u aan niks ontbreekt. Van overnachting tot diner, u geniet daarmee volop van de Limburgse Gastvrijheid. Plan een bezoek aan Roermond of door het Meinweggebied. Bij mooi weer is het altijd mogelijk om buiten te eten op ons terras, midden in het natuurschoon van Nationaal Park De Meinweg.

Aanvullende informatie
Huisdieren: max. 1 hond per kamer toegestaan. 

 

Lees verder

Contact en locatie

Boslaan 1
6063 NN
VLODROP

Wanneer zijn we geopend

Altijd open

Keuken is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur